Dobro došli

Dragi posjetitelji, želimo vam ponuditi smještaj u našim udobnim apartmanima u Barbatu na Rabu. Smještaj turistima nudimo već dugi niz godina, te smo prepoznati kao vrlo dobri domaćini. Gostima smo uvijek na raspolaganju i možemo pomoći u rješavanju bilo kojeg problema ili u organizaciji dodatnih aktivnosti. Naša kuća smještena je u prvom naselju kad dođete na otok Rab, okružena prekrasnim mediteranskim vrtom, udaljena od mora samo 250 m, restorani i trgovine nalaze seu krugu od 300 metara. Igralište za djecu je samo 100 metara od kuće.

Nudimo smještaj u apartmanima od 2 do 6 osoba. Svi apartmani su klimatizirani, s brzim internetom i besplatnim parkingom.

Za sve upite i informacije smo uvijek dostupni. Veselimo se vašem dolasku na naš prekrasni, sunčani, sretni otok Rab.

više

Lokacija

Zbog svog položaja u podnožju Velebita i brda Kamenjaka otok Rab je zaštićen od hladnih i olujnih vjetrova. Izgledom brdo Kamenjak sa svoje ogoljele, velebitskom kanalu i jadranskoj magistrali okrenute strane može prevariti, ali je on prava blagodat za otok - zimi ga štiti od hladnih i olujnih udara bure, te je općenito zaslužan za blagu klimu na otoku. 

Zahvaljujući raskošne vegetacije, ponajviše ali zbog svoje sunčane i razvedene obale, plavetnila bistrog mora, zavodljivih prirodnih ljepota i tisućljetne kulture, otok Rab je oduvijek nudio nešto posebno svojim posjetiteljima.

više